Diensten

Nanded analysis maps

Landschapsdienst

Landschapsanalyse

Een landschapsanalyse van de bestaande situatie is essentieel voor elk landschapsontwerp. Ik kan je ondersteunen bij de analyse door desktoponderzoek te doen en de projectlocatie op afstand te bestuderen. Dit betekent dat ik je gegevens kan verstrekken over meerdere onderwerpen en schaalniveaus, bijvoorbeeld:

Geschiedenis

Zon- en schaduw analyse

Watersystemen

Infrastructuur kaarten

Overzicht van inheemse flora en fauna

Geïnteresseerd in een freelance landschapsontwerper om jou of je team te ondersteunen? Neem contact met mij op via telefoon, e-mail of WhatsApp en laten we bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn! Kijk voor voorbeelden van landschapsanalyses op mijn portfoliopagina.

Landschapsdienst

Landschapsontwerp

Ons vakgebied leidt momenteel de weg naar een duurzame toekomst. Het is zowel uitdagend als lonend om deel uit te maken van impactvolle projecten. Als freelancer kan ik tijdens het ontwerpproces naast jou en je team werken. Ik ben bedreven met gebruikelijke software zoals AutoCAD, de Adobe-suite en 3D programma’s, zodat ik je kan ondersteunen bij het maken van bijvoorbeeld:

Schetsontwerp en sfeerimpressies

Visueel opgewerkte plankaarten

2D en 3D doorsnedes

Informatieve en beeldende schema’s

Geïnteresseerd in een freelance landschapsontwerper om jou of je team te ondersteunen? Neem contact met mij op via telefoon, e-mail of WhatsApp en laten we bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn! Kijk voor voorbeelden van landschapsontwerpen op mijn portfoliopagina.

Masterplan Nanded
3D render public realm landscape design

Landschapsdienst

3D visualisatie

3D-modellering en virtual reality worden steeds belangrijker in landschapsprojecten. Niet alleen in samenwerking met architecten en BIM maar ook om opdrachtgevers te laten zien wat het eindresultaat zal zijn. Met ervaring in o.a. SketchUp, V-Ray en Lumion kan ik jouw plannen uitwerken tot realistische 3D-modellen. Ik kan jou en je team bijvoorbeeld voorzien van:

Landschapsvisualisaties & renders

Video’s & animaties

3D plankaarten

Vogelvlucht perspectieven

Geïnteresseerd in een freelance landschapsontwerper om jou of je team te ondersteunen? Neem contact met mij op via telefoon, e-mail of WhatsApp en laten we bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn! Kijk voor voorbeelden van 3D visualisaties op mijn portfoliopagina.

Timo Hoogstra Freelance Landscape Consultant

Contact

Laten we samenwerken

Overweeg je om een project aan te nemen en bent u op zoek naar een landschapsontwerper? Neem dan een kijkje bij mijn diensten en aarzel niet om contact met mij op te nemen mocht je vragen hebben. Stuur een e-mail, bel of WhatsApp mij zodat we kunnen bespreken hoe ik je van dienst kan zijn!