Over mij

Timo Hoogstra Freelance Landscape Consultant

Achtergrond

Timo Hoogstra

Mijn naam is Timo en ik ben freelance landschapsontwerper. Toen ik in 2012 begon met studeren, had ik niet verwacht dat het mij zou brengen naar waar ik nu ben. Tijdens mijn bachelorstudie heb ik veel vaardigheden ontwikkeld en diepgaande kennis van het Nederlandse landschap verkregen. Ik heb in het 3e studiejaar stage gelopen en de minor volbracht in Dubai en India en studeerde af met een scriptie over mijn geboortestad. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Van Hall Larenstein verhuisde ik al snel naar Dubai.

Uit Zaandam, Noord-Holland

Passie voor inheemse natuur en tuinieren

Amateur fotograaf

Ik ben full-time gaan werken voor het bedrijf waar ik stage liep tijdens mijn studie. Na een indrukwekkende periode van ruim twee jaar met reizen naar Oman, Abu Dhabi en Thailand ben ik terug verhuisd naar Europa. Eerst naar Zuid-Spanje en uiteindelijk neergestreken in het noorden van Spanje. In Cantabrië breng ik een groot deel van het jaar door en daarnaast verblijf ik de nodige tijd in mijn geboorteplaats.

Naast het werken als freelance landschapsontwerper breng ik het liefst tijd door met hiken, fietsen, tuinieren en koken. In 2018 heb ik een plantaardige levensstijl aangenomen en probeer ik steeds bewuster om te gaan met het milieu. De droom is om off-grid te leven, eigen groenten te verbouwen en een opvangcentrum voor kleine dieren te hebben, samen met mijn vriendin en kat.

Timo Hoogstra, freelance landschapsontwerper

Samenwerking

Wat je kunt verwachten

Ik begrijp dat het werken met een freelancer op afstand voor sommigen nieuw en uitdagend is en voor anderen veelvoorkomend. Wat jouw situatie ook is, ik wil je verzekeren dat ik een sterke extensie van jou en je team zal zijn. Ik neem mijn klanten en hun werk altijd serieus en ik verwacht hetzelfde terug.

Duidelijke communicatie

Tijdige oplevering

Georganiseerde werkmethode

Snelle reactie en hoge flexibiliteit

Sterke achtergrond in landschapsontwerp en aangrenzende werkvelden

Wil je meer weten over mijn diensten of wil je mijn eerdere werk bekijken? Bekijk mijn diensten en portfolio eens en aarzel niet om contact met mij op te nemen voor al je vragen!

Cantabria landscape

Portfolio

Recent werk

Bekijk mijn meest recente werk hier en zie meer projecten op mijn portfoliopagina.

Timo Hoogstra Freelance Landscape Consultant

Contact

Laten we samenwerken

Overweeg je om een project aan te nemen en ben je op zoek naar een landschapsontwerper? Neem dan een kijkje bij mijn diensten en aarzel niet om contact met mij op te nemen mocht je vragen hebben. Stuur een e-mail, bel of WhatsApp mij zodat we kunnen bespreken hoe ik je van dienst kan zijn!